Duoframe


Fasadai isskirtines kokybes1


Uw passieve woning. TAKK helpt actief mee!

Goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee. Een passief huis geeft u echt het beste van twee werelden. En TAKK heeft voor u de juiste ramen om zo’n super energievriendelijke woning te realiseren.


Verwarmen met één haardroger

Een passieve woning gebruikt tot maximaal 15 kWh/m2 voor verwarming. Dat betekent dat u uw huis kunt verwarmen met één enkele haardroger. Een perfecte isolatie is daarvoor uiteraard noodzakelijk. De Duoframe-ramen van TAKK voldoen aan alle eisen om uw energieverbruik en CO2-uitstoot tot vrijwel 0 te reduceren.


Geen koudeval, geen koudebrug

De Duoframe-ramen zijn voorzien van hoogwaardig drievoudig of viervoudig glas, waardoor er geen koudeval optreedt. Dat wil zeggen dat de lucht in uw kamer niet afkoelt als het de ramen raakt en dus geen tochtstroom kan veroorzaken. Bovendien zijn de kozijnen zo geconstrueerd dat koudebruggen eenvoudig voorkomen kunnen worden. En de Duoframes bieden nog zoveel meer.


De warmte van hout, het gemak van aluminium

Doordat de Duoframe kozijnen aan de buitenzijde van aluminium zijn, heeft u er vrijwel geen onderhoud aan. En omdat ze aan de binnenzijde van echt hout zijn brengen ze toch volop sfeer en karakter in uw woning


Volop keuze

Het Duoframe is er in tal van uitvoering. Zowel voor de buiten- als voor de binnenzijde vindt u altijd een model dat past bij uw project. Ontdek zelf alle voordelen en mogelijkheden. 

Download de brochure of bel ons voor een afspraak: +31 (0)620-713019. /+31 (06)18-852343

Frames LR white
© TAKK Solutions B.V. 2019