Wie zijn Wij


IMG_0632.jpg


De specialist in hardhouten kozijnen

TAKK is leverancier van de meest luxe en hoogwaardige hardhouten kozijnen die er in Europa geproduceerd worden. Wij werken direct samen met diverse fabrieken in onder meer Duitsland en Tsjechië. Indien gewenst maakt ons eigen team van ingenieurs voor u alle nodige berekeningen en tekeningen; alles uiteraard in overleg met de architect of opdrachtgever.

De producenten waarmee we samenwerken gebruiken uitsluitend zeer hoge kwaliteit hout, dat altijd op het juiste vochtigheidspercentage wordt gehouden. Daarnaast wordt er zeer veel aandacht besteed aan het aflakken van de kozijnen. Dit gebeurt in zeer moderne spuitcabines waar men ongeëvenaard vakwerk aflevert.

Door de zeer nauwe samenwerking met producenten kunnen wij u altijd maatwerk leveren dat aan de hoogste (milieu)eisen voldoet. Of het nu gaat om een enkel raam voor uw boerderij in Alkmaar of Frankrijk of om tientallen ramen en deuren voor een grootstedelijk renovatieproject, TAKK adviseert en TAKK levert.

Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Aarzel niet en bel voor meer informatie of kom eens langs in onze showroom. U bent van harte welkom!


Uit liefde voor hout

TAKK is opgericht in 2011. Al direct vanaf het begin hebben we ons exclusief toegelegd op hardhouten ramen, deuren en kozijnen. Simpelweg omdat we van hout houden. In onze visie geeft hout altijd een meerwaarde aan elk gebouw. Het zorgt voor een warme uitstraling, die met geen enkel ander materiaal te bereiken is. Hout geeft een unieke sfeer aan elk gebouw.

Gezien onze snelle groei blijkt die visie breed gedeeld te worden. Wat is begonnen als een eenmanszaak is in ruim 5 jaar uitgegroeid tot een bedrijf met een team van vaste medewerkers die u snel en vakkundig adviseren. 

Vanuit ons pand in Terneuzen verzenden we inmiddels kozijnen over de gehele Benelux. Zelfs vanuit Frankrijk en de Antillen weet men TAKK te vinden!


Daarom kiest u voor TAKK

- Omdat al onze ramen, deuren en kozijnen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit hout.

- Omdat onze ramen, deuren en kozijnen helemaal  gebruiksklaar zijn. U hoeft zelf nergens meer achteraan. Werkelijk aan alles is gedacht. De kozijnen zijn al voorzien van zeer luxe beslag en HR++ glas. Zelfs de laklaag is al aangebracht. 3-of 4 dubbel glas is geen probleem.

- Omdat u altijd kunt rekenen op deskundig advies of, als u dat wilt, hulp bij het maken van uw ontwerp. 

- Omdat we werken met zeer korte levertijden. 

- Omdat u altijd de scherpste prijs betaalt. In onze outlet vindt u zelfs koopjes tegen ware bodemprijzen.

-Omdat wij zeer korte lijnen hebben met fabrikanten uit heel Europa, waarbij ons eigen team met ingenieurs en ontwerpers u desgewenst een hoop werk uit handen nemen.

- Omdat u verzekerd bent van de beste service. Ook als er bij plaatsing hulp nodig mocht zijn.

Komt dus snel langs om de mooiste houten ramen, deuren en kozijnen met eigen ogen te bewonderen. Maar pas op: zien is kopen!


© TAKK Solutions B.V. 2019