TAKK. De specialist in kozijnen voor vandaag en morgen

TAKK is leverancier van de meest luxe en hoogwaardige hardhouten kozijnen die er in Europa geproduceerd worden. Wij werken direct samen met diverse fabrieken in onder meer Duitsland en Tsjechië. Indien gewenst maakt ons eigen team van ingenieurs voor u alle nodige berekeningen en tekeningen; alles uiteraard in overleg met de architect of opdrachtgever.

Passieve woningen

Kozijnen spelen een belangrijke rol bij de isolatie van uw woning. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in super isolerende kozijnen: de Duoframe kozijnen. We adviseren bij de bouw van Passief woningen en leveren de juiste oplossingen met oog voor het milieu en het karakter van uw woning.

Kwaliteit centraal

De producenten waarmee we samenwerken gebruiken uitsluitend zeer hoge kwaliteit hout, dat altijd op het juiste vochtigheidspercentage wordt gehouden. Daarnaast wordt er zeer veel aandacht besteed aan het aflakken van de kozijnen.

Kozijnen voor elk project

Of het nu gaat om een enkel raam voor uw boerderij in Alkmaar of Frankrijk, om een gevel voor uw bedrijfspand of om tientallen ramen en deuren voor een grootstedelijk renovatie- of nieuwbouwproject, TAKK adviseert en TAKK levert.

Wilt u weten wat we voor u kunnen doen?

Aarzel niet en bel voor meer informatie of kom eens langs in onze showroom. U bent van harte welkom!

Daarom kiest u voor TAKK

  • Omdat al onze ramen, deuren en kozijnen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit hout.
  • Omdat onze ramen, deuren en kozijnen helemaal gebruiksklaar zijn. U hoeft zelf nergens meer achteraan. Werkelijk aan alles is gedacht. De kozijnen zijn al voorzien van zeer luxe beslag en HR++ glas. Zelfs de laklaag is al aangebracht. 3-of 4 dubbel glas is geen probleem.
  • Omdat u altijd kunt rekenen op deskundig advies of, als u dat wilt, hulp bij het maken van uw ontwerp.
  • Omdat we werken met zeer korte levertijden.
  • Omdat u altijd de scherpste prijs betaalt. In onze outlet vindt u zelfs koopjes tegen ware bodemprijzen.
  • Omdat wij zeer korte lijnen hebben met fabrikanten uit heel Europa, waarbij ons eigen team met ingenieurs en ontwerpers u desgewenst een hoop werk uit handen nemen.
  • Omdat u verzekerd bent van de beste service. Ook als er bij plaatsing hulp nodig mocht zijn.
    Kom dus snel langs om de mooiste houten ramen, deuren en kozijnen met eigen ogen te bewonderen. Maar pas op: zien is kopen!